Pimp je speelplaats 2.0

FIX - Pimp je speelplaats 2.0

Droom je van een avontuurlijke speelplaats in je school? Werk je plan uit met collega’s, leerlingen en ouders en doe mee met ‘Pimp je speelplaats’. Je kan tot 4000 euro projectsteun krijgen. En een coach naar je school halen. [Bron: Klasse.be]


4.000 euro voor jouw project

Kinderen en jongeren die kunnen ontspannen op een avontuurlijke speelplaats zijn gelukkiger. Ze zijn minder gestresseerd, beter geconcentreerd, hun creativiteit wordt geprikkeld en pestgedrag neemt af. Doe daarom met je school mee aan ‘Pimp je speelplaats’. Droom met leraren, ouders en leerlingen van een avontuurlijke speelplaats en ontvang tot 4000 euro projectsteun.

Plan een duurzaam project dat in de beleidsvisie van je school past. Vraag en krijg via de projectsteun een coach en zie je school zo verder groeien. Dien je plan in vanaf 1 februari en vóór 17 maart 2016 via www.pimpjespeelplaats.be. Elke Vlaamse en Brusselse Nederlandstalige school (kleuter, lager of middelbaar) kan deelnemen.
 

Extra ondersteuning voor Brusselse scholen

Brusselse scholen kunnen beroep doen op de VGC en tal van andere partnerorganisaties bij het uitwerken van een groene speelplaats. 
Je vindt een overzicht van alle mogelijkheden bij 'Subsidies vergroening speelplaats' op onze website.

 

Overig nieuws

Memorandum FIX 2023

Memorandum: De tien werven van FIX - voor wat Brussel meer nodig heeft

Het Brusselse sociale renovatiebedrijf FIX leidt jaarlijks honderd langdurig werkzoekenden op via een tewerkstellingstraject.

Lees verder

Onze directeur in De Tijd

Een goede balans tussen werk en privé is voor FIX een sleutel tot gelukkige werknemers én leidinggevenden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid geven is dan essentieel.

Lees verder

Hoe breng je doorstroom in kaart?

Een positieve en duurzame doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt is de bestaansreden van FIX en onze essentiële impact. Toch is het in kaart brengen van die impact geen sinecure.

Lees verder