Nieuwe thuis voor FIX

Ons nieuwe thuis van binnenuit

Binnenkort krijgt FIX een nieuwe thuis.

Sinds 1999 groeit FIX gestaag en kunnen wij scholen op steeds grotere schaal kwalitatief bedienen bij hun infrastructurele noden. 
Vanaf november 2017 kwam hier nog eens een extra ploeg bij die zich zal bezig houden met de Brusselse jeugdinfrastructuur.
Dat kunnen we nu eindelijk doen vanuit een vaste plek met voldoende ruimte voor een professioneel atelier, comfortabele kantoren en een functioneel magazijn. 

Dankzij de steun van de VGC en op initiatief van Minister Vanhengel heeft FIX kunnen investeren in een stijlvol pand dat functioneel kan ingericht worden. 
"Met deze subsidie slaan we twee vliegen in één klap”, zegt minister Guy Vanhengel, bevoegd collegelid voor Onderwijs en Vorming. “Ten eerste geven we FIX de kans om te groeien en verder te professionaliseren. Ten tweede kunnen we op die manier het aanbod van dienstverlening aan Nederlandstalige scholen in Brussel nog uitbreiden.”

Wij van FIX zijn alvast heel blij dat we deze kans krijgen om de organisatie te professionaliseren en vanuit een centrale ligging aan het Weststation nog meer werkzoekenden op te leiden en alle scholen in Brussel te renoveren. Voor we er definitief in trekken moeten we natuurlijk nog een en ander op orde zetten in het gebouw. Wij verwachten dat we binnen een looptijd van 1 jaar tot anderhalf jaar kunnen verhuizen. 

Overig nieuws

Memorandum FIX 2023

Memorandum: De tien werven van FIX - voor wat Brussel meer nodig heeft

Het Brusselse sociale renovatiebedrijf FIX leidt jaarlijks honderd langdurig werkzoekenden op via een tewerkstellingstraject.

Lees verder

Onze directeur in De Tijd

Een goede balans tussen werk en privé is voor FIX een sleutel tot gelukkige werknemers én leidinggevenden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid geven is dan essentieel.

Lees verder

Hoe breng je doorstroom in kaart?

Een positieve en duurzame doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt is de bestaansreden van FIX en onze essentiële impact. Toch is het in kaart brengen van die impact geen sinecure.

Lees verder