Klaarstomen voor hoogtewerk met Rising You[th]

Met de klimmersclub rising You[th] krijgen arbeiders de kans om te proeven van hoogtewerk.
Deze ervaring kan vervolgens leiden tot een job als hoogtewerker. 

Partner met dezelfde visie

de waaghalzen onder onze FIX'ers die dromen van werken op hoogte maken binnenkort meer kans om hun froom waar te maken. Dankzij Rising You[th] kunnen zij met wekelijkse klimsessies kennis maken met werken op hoogte. 
Zo worden ze bovendien hun hoogtevrees de baas in no time!

Over Rising You[th]:

Rising You begeleidt jonge vluchtelingen naar uitdagende jobs op hoogte. Als schilder van hoogspanningsmasten, als plaatser van telecom-installaties of als onderhoudstechnicus op windmolens. Avontuurlijke jobs, op maat van deze ondernemende jongeren. We zorgen voor actieve toeleiding naar werkgevers, die op zoek zijn naar tijdelijk of vast personeel voor opdrachten op hoogte.

FIX werkt sinds december 2018 samen met Rising You[th]. 

Meer info over Rising You[th] vind je op de website.

 

 

Overig nieuws

Memorandum FIX 2023

Memorandum: De tien werven van FIX - voor wat Brussel meer nodig heeft

Het Brusselse sociale renovatiebedrijf FIX leidt jaarlijks honderd langdurig werkzoekenden op via een tewerkstellingstraject.

Lees verder

Onze directeur in De Tijd

Een goede balans tussen werk en privé is voor FIX een sleutel tot gelukkige werknemers én leidinggevenden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid geven is dan essentieel.

Lees verder

Hoe breng je doorstroom in kaart?

Een positieve en duurzame doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt is de bestaansreden van FIX en onze essentiële impact. Toch is het in kaart brengen van die impact geen sinecure.

Lees verder