FIX'ers op weg naar Worldskills Belgium

Worldskills heeft als doel om jongeren warm te maken voor technische beroepen. Dit jaar doen 4 FIX'ers mee aan de preselecties voor 2 types beroepen: Tegelen en Schrijnwerk. De preselectie vindt plaats in de week van 6 maart (Schrijnwerk) en 13 maart (Tegelen).

Aan de preselecties ging een heel traject vooraf bij FIX. Zo willen we onze FIX'ers klaarstomen voor de uitdagende opdrachten die ze zullen voorgeschoteld krijgen. 
In de weken die toe leidden naar de presselecties hebben we de werkervaringen extra afgestemd op deze opdrachten. 
Bovendien wordt hiermee niet alleen ingezet op technische skills. Ook soft skills zoals zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen worden aangescherpt en uitgedaagd. 
Maar dat laatste is er in overvloed. Aymane ziet zichzelf al doorgaan naar de finale. Leuk! want dan kan hij een reisje maken naar Ciney voor de nationale competitie en Lyon voor de internationale finale! 

Wat het resultaat ook zei. Instructeurs Mohamed, Tom en Agim zijn nu al heel trots op hun FIX'ers. Net als wij allemaal!

 

 

Overig nieuws

De toptransfer van Ahmad: doorstroom van FIX naar RSC Anderlecht

Ahmad (27 jaar), kwam 6 jaar geleden vanuit Syrië aan in Brussel. In 2022 werd hij via Actiris doorverwezen en kwam hij bij FIX terecht.

Lees verder

Memorandum FIX 2023

Memorandum: De tien werven van FIX - voor wat Brussel meer nodig heeft

Het Brusselse sociale renovatiebedrijf FIX leidt jaarlijks honderd langdurig werkzoekenden op via een tewerkstellingstraject.

Lees verder

Onze directeur in De Tijd

Een goede balans tussen werk en privé is voor FIX een sleutel tot gelukkige werknemers én leidinggevenden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid geven is dan essentieel.

Lees verder