FIX schort alle renovatiewerken in scholen en jeugdorganisaties op

Vanaf vandaag (18 maart 2020) heeft FIX haar reguliere activiteiten in de scholen en jeugdorganisaties stopgezet.
De maatregelen zijn genomen om de verspreiding van het Covid-19 Virus zo veel mogelijk preventief in te dammen.

Zij het in een ietwat aangepaste vorm blijft FIX als organisatie wel functioneren. Net zoals alle andere medewerkers zullen ook de arbeiders in werkervaring van thuis uit werken. Zij zullen van thuis uit werken aan competenties die passen bij hun werkervaringstraject en het bevorderen van hun activering op de arbeidsmarkt. Voorbeelden hiervan zijn praktijkgerichte oefeningen Nederlands, studeren voor het theoretisch rijbewijs, oefenen op rekenvaardigheden en IT-kennis. Deze inspanningen worden opgevolgd door de instructeurs en trajectbegeleider.

Is FIX nog bereikbaar?

FIX blijft bereikbaar per mail op het adres info@fixbrussel.be.
Ook al onze medewerkers blijven zo veel mogelijk actief en bereikbaar. Zij kunnen antwoord bieden op alle mogelijke vragen over ons huidige functioneren. Wij zijn voorlopig niet bereikbaar op het algemene nummer van FIX. Individuele medewerkers zijn wel op hun gsm bereikbaar.

Zijn er gevallen van besmetting bekend bij FIX?

Tot op heden zijn er geen gevallen van besmetting met het virus bij FIX’ers bevestigd. De hierboven getroffen maatregelen zijn louter preventief en in overeenkomst met de adviezen van de federale en regionale overheden. Door het feit dat vele gevallen van ziekte niet meer getest worden kunnen we dit echter niet volledig uitsluiten.

Wat gebeurt er met de geplande werven tijdens deze periode?

De teamleiders van FIX nemen zo snel mogelijk contact op met de directies en verantwoordelijken. Zij houden jullie op de hoogte van alle wijzigingen en proberen deze werven zo snel mogelijk in te passen in de planning.

Wanneer worden de werven van FIX terug opgestart?

Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk maar kunnen hier voorlopig geen antwoord op bieden. In overeenstemming met de adviezen van de overheid zijn de huidige maatregelen van kracht tot minstens 19 april 2020.

Tot dan wensen wij iedereen veel succes en een goede gezondheid! Draag zorg voor mekaar.

Overig nieuws

Memorandum FIX 2023

Memorandum: De tien werven van FIX - voor wat Brussel meer nodig heeft

Het Brusselse sociale renovatiebedrijf FIX leidt jaarlijks honderd langdurig werkzoekenden op via een tewerkstellingstraject.

Lees verder

Onze directeur in De Tijd

Een goede balans tussen werk en privé is voor FIX een sleutel tot gelukkige werknemers én leidinggevenden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid geven is dan essentieel.

Lees verder

Hoe breng je doorstroom in kaart?

Een positieve en duurzame doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt is de bestaansreden van FIX en onze essentiële impact. Toch is het in kaart brengen van die impact geen sinecure.

Lees verder