Klaarstomen voor hoogtewerk met Rising You[th]

Met de klimmersclub rising You[th] krijgen arbeiders de kans om te proeven van hoogtewerk.
Deze ervaring kan vervolgens leiden tot een job als hoogtewerker. 

Partner met dezelfde visie

de waaghalzen onder onze FIX'ers die dromen van werken op hoogte maken binnenkort meer kans om hun froom waar te maken. Dankzij Rising You[th] kunnen zij met wekelijkse klimsessies kennis maken met werken op hoogte. 
Zo worden ze bovendien hun hoogtevrees de baas in no time!

Over Rising You[th]:

Rising You begeleidt jonge vluchtelingen naar uitdagende jobs op hoogte. Als schilder van hoogspanningsmasten, als plaatser van telecom-installaties of als onderhoudstechnicus op windmolens. Avontuurlijke jobs, op maat van deze ondernemende jongeren. We zorgen voor actieve toeleiding naar werkgevers, die op zoek zijn naar tijdelijk of vast personeel voor opdrachten op hoogte.

FIX werkt sinds december 2018 samen met Rising You[th]. 

Meer info over Rising You[th] vind je op de website.

 

 

Overig nieuws

FIX realiseert voor € 170.000 besparingen in 47 Brusselse scholen

De energieverantwoordelijken van FIX begeleiden Brusselse scholen bij hun energiebeheer. In 2019 zorgden hun adviezen en maatregelen voor een besparing van 170.000 EURO op de energiefactuur van 47 scholen.

Lees verder

FIX kiest voor ecologische verf

Vanaf december start FIX officieel met het gebruik van ecologische verven. Waar mogelijk wil FIX zijn impact op het milieu zo veel mogelijk beperken. De omschakeling naar ecologische verven is een belangrijke stap binnen deze strategie.

Lees verder

Studenten Odisee en Voka verbinden FIX'ers met werkgevers

Gisteren kwamen studenten personeelsbeleid (HRM) van Odisee op bezoek bij FIX en gingen ze in gesprek met onze arbeiders.

Lees verder